Over Cees van Eijck en Rianne Luiten

Over Cees van Eijck

Ik ben oud-leraar bij Lager- en Middelbaar Beroepsonderwijs. Tegenwoordige VMBO. Vier bevoegdheden: Plantenteelt (zowel Theorie als Vakvaardigheid), Biologie, Muziek en Maatschappelijke & Beroepsvorming. Geboren te Renkum 29 juni 1932.
Weduwnaar sinds 4 oktober 2010. Vier kinderen en 2 kleinkinderen. Tegenwoordig auteur van boeken die getuigen willen van maatschappelijke betrokkenheid.

E-mail: Cveyck@kpnmail.nl

In mijn boek: ’Over mensen gesproken, een verwonderlijk leven , Armoedebestrijding in de 20ste eeuw’, heb ik mijn levensloop beschreven.
Zeer belangrijk in mijn leven zijn geweest de acht jaren die ik met zeer veel andere jongens, heb mogen profiteren van de liefdevolle, belangeloze en zeer deskundige aanpak van de fraters van Borculo. Eigenlijk de: Congregatie van de Fraters van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart. ( Fraters van Utrecht)
www.fratersvanutrecht.nl

IMG_20160615_140630

Cees van Eijck bezig met een signeersessie bij boekhandel bruna te Groenlo.
Het manuscript ‘Front tegen Verkrachting – uitnodiging tot dialoog’ is kosteloos via email aan te vragen (email adres: zie Contact pagina).

 

Over Rianne Luiten

Ik ben pastoraal werker en theoloog. Ik ben geboren in 1985 en opgegroeid in Barneveld. Ik ben de oudste van vier kinderen en heb een jonger zusje en twee jongere broertjes. Ik heb theologie gestudeerd in Utrecht en Tilburg en een half jaar aan Trinity University in Leeds, Groot-Brittannië. Na mijn studie theologie heb ik anderhalf jaar als jongerenwerker in Ilkley, Groot-Brittannië gewerkt. Samen met mijn collega’s daar begeleidde ik schoolklassen (bovenbouw basisschool tot einde middelbare school) op retraitecentrum Myddelton Grange, waar zij meer leerden over wat het betekende in Jezus Christus te geloven en hoe je katholiek kan zijn in de wereld van vandaag.

Het afgelopen jaar ben ik pastoraal werker geweest in de St. Paulusparochie in Groenlo en omgeving, waar ik Cees van Eijck heb ontmoet.

Samen met Cees van Eijck werk ik aan een boek met als titel: ‘Gelukkig leven in een Mysterie. Van geboorte naar wat ‘geen oog heeft gezien en geen oog heeft gehoord’. We delen een passie voor geloven en zijn beide met hart en ziel katholiek. Wij worden hier gelukkig van en we hopen met dit boek wat van onze enthousiasme te delen met onze lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *